+358 5 3710590 Ota yhteyttä Katso sijainti         Avoinna: ma - pe klo: 8.00 - 16.15

Finikor Brilliant Plus+

Finikor Brilliant Plus+ käsittely antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena.
Käsittely suojaa auton maalipintaa ja tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän useiksi vuosiksi, takuulla
 

Suuren suosion saavuttanut keraaminen kestopinnoite autosi suojaksi! Brilliant Plus+ on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin, joten se vastaa parhaiten autosi tarpeisiin. Mullistava kestopinnoite on saatavilla vain valtuutetuilta Finikor-liikkeiltä.

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavempaa. Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun. Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa. Pinnoitte antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet.

"Vettä ja likaa hylkivä suoja on ennennäkemättömän pitkäikäinen"

SYITÄ KESTOPINNOITUKSEEN

 • Palauttaa autosi alkuperäisen kiillon

 • Pitkäkestoinen kiilto

 • Poistaa hiusnaarmuja

 • Helpottaa auton puhtaanapitoa

 • Jopa kolmen vuoden takuu

 • Parantaa auton jälleenmyyntiarvoa

 • Voit unohtaa vahauksen 

REILU TAKUU

 • Auton uudenveroinen kiilto säilyy koko takuuajan

 • Kestävä suoja linnunulostetta, hyönteisiä, pihkaa, happosateita, UV-säteilyä ja muita ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan

 • Autonpesukemikaalien sietokyky

 • Paranna jälleenmyyntiarvoa

 • Hyvin pidetty auto on helpompi myydä – parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

Paranna jälleenmyyntiarvoa

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä – parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.


Käsittelyn sisältö

 1. Pesemme auton perusteellisesti käsin.

 2. Poistamme pinttyneen lian maalipinnan syväpuhdistuksella.

 3. Kunnostamme maalipinnan koneellisesti, mikä poistaa suurimman osan naarmuista ja eheyttää maalipintaa.

 4. Suoritamme kestopinnoituksen rajattu alue kerrallaan saavuttaaksemme juuri oikean kerrosvahvuuden.

 5. Kestopinnoitusaineiden annetaan kiinnittyä maalipintaan, jolloin muodostuu kestävä ja likaa hylkivä, kiiltävä pinta kemiallisen reaktion myötä.

 6. Lopuksi maalipinta viimeistellään käsin kiillottamalla ja annetaan kovettua ennen auton luovutusta.

 

Alkaen-hinnat sisältävät aina kevyen koneellisen kiillotuksen. Naarmujen poisto pinnoituksen yhteydessä 84€/h.